Izvor:
16.10.2018 u 11:18
0

PREDSEDNICA NACIONALNOG OKUPLJANJA MARIN LE PEN PROCENILA: Srbija nema interes da bude članica EU!

Predsednica Nacionalnog okupljanja Marin le Pen ne veruje da Srbija, s obzirom na, kako je kazala, totalitarne istupe u funkcionisanju Evropske unije, ima interes da se integriše u taj sistem.

Ona je kazala i kako politika ucena i pretnji na primeru Mađarske, zbog odbijanja da joj se nametnu migrantske kvote, predstavlja upozoravajuće "signale mešanja u politički život država članica".

– S obzirom na totalitarne istupe u funkcionisanju EU, ne verujem da Srbija ima interes da se integriše u ovaj sistem – kazala je Le Penova.

Dodala je da je pokret kojim predsedava uvek bio protiv nezavisnosti Kosova dosledno poštujući Rezoluciju 1244 SBUN, a koja, kako kaže, potvrđuje privrženost svih država članica suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter