Izvor:
16.10.2018 u 12:52
0

ODUZELI MU ČIN POSTHUMNO: General se ubio pošto su ga izbacili iz partije, taj čin ocenili kao „akt dostojan prezira“!

Kineska Komunistička partija izbacila je iz partije bivšeg generala koji se ubio tokom korupcionaške istrage i optužio drugog generala za korupciju. Zvanični mediji su izvestili da se Džang Jang ubio kod kuće prošlog novembra, nakon čega su proglasili njegovu smrt kao akt dostojan prezira, jer je to učinio kako bi izbegao kaznu.

Džang je izbačen iz partije i posthumno mu je oduzet čin, a imovina povezana sa zločinom biće mu oduzeta. Džang je ranije nadgledao sektor za poltički rad pod upravom vlade i centralne vojne komisije Komunističke partije.

Drugi jedan general, Fang Funghui, takođe je izbačen iz partije i oduzet mu je čin, a preti mu vojni sud zbog optužbi za korupciju.

Izvor: Tanjug
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter