Izvor:
16.10.2018 u 17:32
0

LAVROV: Žele da izbace Rusiju iz SE, dobrovoljno ćemo izaći!

Rusija će dobrovoljno izaći iz Saveta Evrope ukoliko njeni neprijatelji insistiraju na njenom izbacivanju, izjavio je danas Ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

– Ako žele da izbace Rusiju iz Saveta Evrope, nećemo im dati to zadovoljstvo. Izaći ćemo dobrovoljno – rekao je Lavrov.

Kako je primetio, oni koji su podrili Savet Evrope kroz nelegitimna dela koja krše Povelju i ukinuli ruskoj delegaciji jednaka prava, dobro znaju šta rade.

– Ne mislim da je prisustvo Rusije u Savetu Evrope bitnije za Rusiju nego za evropske države. To je moja čvrsta poziija. Pridružili smo se Savetu Evrope nakon što su nas ubedili da je cilj obezbeđivanje zajedničkog, univerzalnog pravnog i humanitarnog prostora Evrope – rekao je Lavorv.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/Interpreter_Mag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter