Izvor:
17.10.2018 u 06:59
0

JUTJUB NOĆAS PAO: Najpopularnija platforma za gledanje video-snimaka u velikom problemu!

Najpopularnija video-platforma na svetu, Jutjub, noćas nije bila u funkciji, što je korisnike širom sveta dovelo u paniku.

Problem je bio do samog Jutjub servera. Tim ove kompanije je na Tviteru napisao da radI na otklanjanju problema. Prekid usluge zabeležen u severoistočnim delovima SAD, kao delovima Zapadne i Istočne obale. Probleme su prijavljivali i korisnici u Australiji, Meksiku, Brazilu i EU.

U komentarima tvita korisnici su nagađali da li će se Jutjub ubrzo vratiti ili je obrisan zauvek. Zbog toga su najviše bili uplašeni Jutjuberi, koji za život zarađuju upravo na ovoj platformi.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter