Izvor:
17.10.2018 u 09:46
0

RAMA ZATVARA KLADIONICE: Od 1. januara Albanci mogu da se klade samo u elitnim hotelima!

Prvog januara 2019. godine biće zatvorene sve sportske kladionice u Albaniji, odluka je vlade u Tirani, koja je već ugrađena u dopune Zakona o igrama na sreću u ovoj zemlji.

Zatvaraju se i sva elektronska kazina, kojih sada ima u glavnim ulicama u gradovima u Albaniji, a i oni će biti dostupni samo u hotelima sa pet zvezdica, koji se nalaze izvan urbanih područja.

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da "od početka iduće godine neće biti mesta gde će biti aktivnosti sportskog klađenja" i zatražio od medija u zemlji da prestanu da reklamiraju kladionice i elektronska kazina. Rama kaže da se u proteklih pet godina u Albaniji broj kladionica povećao kao rezultat politike koja je u tom periodu vladala.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/GazetaKohaJone

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter