Izvor:
17.10.2018 u 13:14
0

Ovo je napadač koji je napravio masakr na Krimu!

Osumnjičeni za napad na fakultetu u Kerču na Krimu identifikovan je kao student Vladislav Rosljakov, navodi ruski Istražni komitet.

Prvo je javljeno da ima 22 godine, međutim Istražni komitet navodi da on verovatno ima 18 godina.

Kako je navedeno, on je nakon napada, u kojem je stradalo 18 ljudi, izvršio samoubistvo. Prvi pregled tela žrtava pokazao je da su ubijeni iz vatrenog oružja i da niko nije poginuo u eksploziji.

Najmanje 18 ljudi je poginulo, a oko 70 je povređeno u snažnoj eksploziji na fakultetu u Kerču na Krimu koja je odjeknula oko podneva. Nakon eksplozije začuli su se rafali.

Eksplozija u Kerču je teroristički napad, potvrdio je ranije ruski Istražni komitet. Međutim, kasnije je Komitet naveo da ipak nije u pitanju terorizam, već se radi o ubistvu.

b92.net
Foto: RT/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter