Izvor:
18.10.2018 u 19:21
0

MAKRON: Lažna vest da Francuska priprema da uvede vize Britancima!

Francuski predsednik Emanuel Makron negirao je danas navode britanskih medija da se Francuska priprema da uvede vize Britancima u slučaju da Evropska unija i Velika Britanija ne postignu sporazum o Bregzitu.

"To je lažna vest, što bi neki drugi lideri rekli. Nećemo uvesti vize", rekao je Makron novinarima u Briselu.

Francuski predsednik je učestvovao na samitu lidera EU posvećenom Bregzitu, na kojem je zaključeno da su "dvadesetsedmorica" spremna da se ponovo sastanu kako bi definisali uslove povlačenja Britanije iz tog bloka čim u pregovorima bude postignut pomak.

Zaključili su i da je dosadašnji napredak u pregovorima nedovoljan, te zbog toga ne planiraju vanredni samit o Bregzitu u novembru, rekli su sinoć zvaničnici EU.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Printscreen/EmmanuelMacron

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter