Izvor:
17.11.2018 u 09:56
0

ZAEV NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI: „Učinićemo sve što je u našoj jurisdikciji da Gruevski bude izručen Makedoniji“!

Makedonski premijer, Zoran Zaev, rekao je da će učiniti sve da se Nikola Gruevski vrati u zemlju i odleži svoju zatvorsku kaznu.

– Učinićemo sve što je u našoj jurisdikciji da Gruevski bude izručen Makedoniji. Nećemo se zaustaviti dok se ovo ne dogodi! – rekao je.

Zaev je istakao da bi Mađarska, gde je bivši premijer Gruevski pobegao, trebalo da se izjasni da li je on kidnapovan ili je u diplomatskom vozilu ušao svojom voljom.

Podsetimo, bivši makedonski premijer pobegao je u Mađarsku da bi izbegao izdržavanje kazne od dve godine zatvora na koju je pravosnažno osuđen zbog nezakonite kupovine blindiranog “mercedesa”, vrednog 600.000 eura. Na Fejsbuku je Gruevski u utorak napisao da je "u poslednjih nekoliko dana primio bezbroj pretnji po život” i da je u Budimpešti, gde je od mađarskih vlasti zatražio politički azil.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Zoran_Zaev

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter