Izvor:
24.11.2018 u 13:44
0

DRAMA U ATINI: Naoružani muškarac upao u ambasadu Srbije!

U zgradu ambasade Srbije u Atini jutros je upao naoružani muškarac, u incidentu niko nije povređen, a napadač je priveden, rečeno je u ambasadi naše zemlje u glavnom gradu Grčke.

Iz Ambasade Srbije u Atini kažu da je policija i dalje na terenu i da je uviđaj u toku. Ističu da niko od zaposlenih, koji su bili u tom trenutku u ambasadi, nije povređen. Kako navode, naoružani muškarac izveden je iz zgrade ambasade.

– Imali smo dobru saradnju sa grčkom policijom – dodali su u ambasadi.

Grčki mediji javili su da muškarac bio naoružan nožem i da je u zgradu ambasade upao nakon što je preskočio ogradu. CNN Gris je preneo da je taj čovek bio u alkoholisanom stanju kao i da su policajci uspeli da mu oduzmu nož. Kako su preneli grčki mediji, upad je prijavio grčki policajac, čuvar Ambasade, a napadač je priveden.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter