Izvor:
26.11.2018 u 06:45
0

Rusija zaplenila tri ukrajinska vojna broda u Crnom moru:Napetosti na relaciji Moskva-Kijev nastavljaju da rastu !

Napetosti na relaciji Moskva-Kijev nastavljaju da rastu nakon vesti da su ruske snage zaplenile tri ukrajinska vojna broda u Crnom moru.

Rusija je sprečila tri broda ukrajinske mornarice da uđu u Azovsko more kroz Kerčki prolaz. Moreuz, koji povezuje Crno i Azovsko more, u nedelju je zatvoren za prolaz civilnih brodova iz bezbednosnih razloga.

Ukrajinska mornarica saopštila je na Fejsbuku da su ruske specijalne snage iskrcale na tri njena broda u Crnom moru, i zaplenile ih.

Prethodno je ukrajinska mornarica optužila je Rusiju da je otvorila vatru na njene vojne brodove u Crnom moru i da je tom prilikom pogodila dva njena broda i ranila dva mornara.

Ukrajinska vojska započela je masovni napad na stambene četvrti samoproglašene Donjecke Narodne Republike.

Savet za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine doneo je sinoć odluku da uvede ratno stanje na teritoriji te zemlje u trajanju od 60 dana.

Izvor:Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter