Izvor:
04.05.2016 u 23:42
0

ODUSTAO JOŠ JEDAN REPUBLIKANAC: Trampu se otvara put ka kandidaturi

Džon Kejšik objavio je danas da se povlači iz kampanje za republikansku nominaciju za kandidata na predsedničkim izborima u SAD, čime je Donaldu Trampu otvoren put za pobedu među republikancima, preneli su američki mediji.

Guverner Ohaja i bivši američki kongresmen nastojao je dan ranije da ostane u trci nakon što se senator Ted Kruz već povukao posle jučerašnjih loših rezultata na unutarstranačkim izborima u Indijani, prenosi Rojters.

NBC je preneo neimenovani izvor iz Kejsikove kampanje koji tvrdi da guverner prekida svoju kampanju.

Kejsik koji je uspeo da pobedi ostale republikanske kandidate samo u svojoj državi, otkazao je današnje pojavljivanje u medijima koje je bilo zakazano.

Tanjug
Foto: Facebook/DonaldTrump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter