Izvor:
10.12.2018 u 07:28
0

UHAPŠENA PODVODAČICA: „Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša koji bi nam platio za nevinost moje maloletne ćerke“

Ruskinja Irina Gladkik (35), koja je pažnju svetskih medija privukla posle pokušaja da proda nevinost svoje 13-godišnje ćerke bogatašu za milion i po rubalja, osuđena je na četiri i po godine zatvora.

Majka, koja kako piše na društvenim medijima radi kao agent za prodaju nekretnina, uhapšena je u zasedi policije zajedno sa svojom prijateljicom.

Irina i njena prijateljica odletele su iz Čeljabinska za Moskvu sa maloletnom devojčicom kako bi prodale njenu nevinost "bogatom klijentu" za milion i po rubalja (19.000 dolara).

Majka je priznala zločin tokom ispitivanja, na šokantnom snimku koje je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije.

"Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša koji bi nam platio za seksualne usluge moje ćerke", rekla je majka.

Irinina 25-godišnja prijateljica rekla je da je cilj putovanja i bio prodaja prava na prvu noć sa devojčicom. Majka i njena prijateljica su uhapšene u jednom restoranu u Moskvi.

Ona nije znala da pregovara sa policijskim službenikom o prodaji ćerkine nevinosti. Čim je uzela novac, majka je uhapšena. Devojčica je zbrinuta nakon što je prevezena u moskovsku bolnicu.

"Irina Gladkik ima i sina. Ona i njena prijateljica zarađuju prodajom sopstvenih tela", rekao je izvor iz policije, iako je Irina zvanično agent za nekretnine.

Ona je takođe bila jedna od takmičarki za Mis u Čeljabinsku.

Kurir
Foto:Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter