Izvor:
14.12.2018 u 07:08
0

NAPADAČ IZ STRAZBURA UBIJEN: Još jedan teroristički napad na Božićni market!

Francuski ministar unutrašnjih poslova Kristof Kastane potvrdio je sinoć da je u akciji policije ubijen muškarac osumnjičen za ubistvo tri osobe na božćnom vašaru u Strazburu.

On je dodao da su tri policajca naišla na njega na ulici i prepoznala ga kao osumnjičenog Šerifa Šekata.

Kada su pokušali da ga uhapse on se okrenuo i počeo da puca na njih na šta su policajci uzvratili i ubili ga. Šekat uje bijen u delu Strazbura, Meno, nakon večerašnje akcije policije.

Ranije je javljeno da su u tom delu grada ođeknula najmanje tri pucnja.

Šekat (29), franucski državljanin, sumnjiči se da je usmrtio tri osobe i ranio 13 ljudi u utorak.

Islamska država saopštila je da je muškarac koji je ubio tri osobe u Strazburu njihov vojnik, prenela je na svom sajtu novinska agencija IS Amak, iako nije pružila dokaz za takvu tvrdnju.

Amak je naveo da je napadač "bio vojnik Islamske države i da je izveo operaciju kao odgovor na pozive da se napadaju građani zemalja koalicije" koja se bori protiv te militantne grupe u Siriji i Iraku.

Izvor:Tanjug
Foto: :Twitter/printscreen/@cnnbrk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter