Izvor:
14.12.2018 u 18:49
0

NA SPEKULATIVNA PITANJA NE ODGOVARA: Merkel zbunila novinare u Briselu!

Nemačka kancelarka Angela Merkel je nakratko zbunila novinare u Briselu kada je izgledalo da će da kaže da će raditi protiv ostanka Velike Britanije u EU nakon eventualnog drugog referenduma.

– Naravno da ćemo to uzeti u obzir. Znate da se spremamo za takvu mogućnost, ali u smislu šta je u našoj moći i za šta možemo da preuzmemo odgovornost, učinićemo sve da obezbedimo da se to ne desi – rekla je Merkel pre nego što se zakašljala.

Merkelova koja je bila vidno prehlađena je tokom dvodnevnog samita EU u Briselu, izgleda mislila da su je novinari pitali šta će uraditi u slučaju da ne dođe do sporazuma o Bregzitu, a njen portparol je odmah izjavio da nije dobro čula pitanje i da je preformulisala odgovor.

– A, OK. To je potpuno spekulativno pitanje i ja nikada ne odgovaram na takva – rekla je Angela Merkel.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter