Izvor:
16.12.2018 u 14:56
0

POLITIČKA ANALITIČARKA PAMELA GELER: Kosovo je „država džihadista u srcu Evrope“! Moj savet je da obavezno podrže Srbiju!

Politička analitičarka iz SAD Pamela Geler kaže da je Kosovo "država džihadista u srcu Evrope" i da je njen savet američkoj administraciji povodom kosovskog čvora da obavezno podrži Srbiju.

"To je stav koji imam godinama, od vremena kada je predsednik Bil Klinton napravilo jednu od mnogih katastrofalnih grešaka podržavajući muslimansku stranu tokom građanskog rata u Bosni", navodi Geler za Novosti.

Na pitanje kako vidi neuspeh samoproglašene države Kosovo u Interpolu, ona ističe da se u organizacijama kao što je Interpol realna situacija stavlja ispred političke korektnosti.

"Članice interpola su priznale čak, iako je to prećutno, da je Kosovo puno džihadista i islamskih teroritsa koji se mogu infiltritari u prištinske institucije. To nije nužno za promenu u stavu međunarodne zajednice. Još ne postoji opšte priznanje na nivou EU i UN o tome šta je Kosovo i zašto je ono značajno za Evropu. Meni je jasno da je Kosovo džihadistička država u srcu Evrope", kaže Geler.

Uptana da li bi administracija Trampa podržala nacionalne interese Srbije u BIH i na Kosovu ona kaže: "Da, imate prijatelje u američkoj administraciji. Svakako savetnik predsednika Džon Bolton ima objektivniji stav i ima više razumevanja za situaciju na Balkanu nego mnogi drugi spoljnopolitčki stručnjaci za vaš region".

Ona navodi da se Bolton godinama suprotstavljao stvaranju nezavisnog Kosova, a smatra da "i Bolton i Tramp imaju zasluge za promenu spoljne politike prema Kosovu".

Povodom presuda Haškog tribunala koji je osudio na desetine Srba, a veoma mali broj Bošnjaka i Hrvata za ratne zločine ocenjuje da je "tzv. međunarodna zajednica za ljudska prava duboko korumpirana i pristrasna kada su u pitanju nemuslimani".

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter