Izvor:
27.12.2018 u 20:25
0

VREMENSKA NEPOGODA PARALISALA SAOBRAĆAJ: Otkazani letovi, proglašeno vanredno stanje!

Snežna oluja u Sjedinjenim Državama je jutros prouzrokovala otkazivanje i kašnjenje većeg broja letova.

Zbog nevremena koje nalikuje na mećavu u nekim državama se očekuje stvaranje snežnog pokrivača u visini do 25 centimetara, a u drugima jaka kiša, saopštila je Nacionalna meteorološka služba SAD.

Delove srednjeg zapada i jugoistoka SAD već su zahvatili snažna kiša i sneg, a očekuje se da se ovaj talas proširi i na centralni deo države tokom vikenda

Na srednjem zapadu upozorenje zbog snežne oluje i mogućih snežnih nanosa već je na snazi u delovima Kanzasa, Nebraske, Severne Dakote, Južne Dakote i Minesote, izvestila je NWS, uz upozorenje da se putovanja u ovom periodu ne preporučuju.

Oluja koja je počela kasno u sredu prouzrokovala je više od 2.300 kašnjenja letova i oko 509 otkazivanja u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Guverner Kanzasa Džef Koler proglasio je vanredno stanje u državi zbog jakog nevremena.

On je u svojoj izjavi izrazio nadu da će se građani ponašati mudro i odgovorno i da će se uzdržati od nepotrebnih putovanja za vreme trajanja ovih nepogoda.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter