Izvor:
29.12.2018 u 19:31
0

TRAGIČNA SMRT DECE MIGRANATA: Tramp okrivljuje i optužuje demokrate!

Američki predsednik Donald Tramp optužio je danas demokrate da su odgovorne za smrt dvoje dece imigranata na granici.

– Smrt dece ili drugih na granici striktno je krivica demokrata i njihove patetične imigracione koja omogućava ljudima da krenu na dug put misleći da mogu da uđu u našu zemlju ilegalno. Ne mogu. Da imamo zid ne bi ni pokušali! – napisao je Tramp na Tviteru.

On je dodao da je dvoje dece, koja su preminula na granici, bila bolesna pre nego što su predata graničnoj patroli i da je otac devojčice rekao da dete nije pilo vodu danima.

– Graničnoj policiji treba zid i on će sve okončati. Oni rade tako naporno a dobijaju tako malo pohvala – naveo je on.

Osmogodišnji dečak iz Gvatemale umro je u pritvornom centru i to je drugi put ovog meseca da je umrlo dete pritvorenih imigranata, posle nedavne smrti devojčice iz iste zemlje.

Tramp je juče zapretio da će zatvoriti granicu sa Meksikom ukoliko se demokrate u Kongresu ne slože da finansiraju izgradnju graničnog zida.

Trampov zahtev za novcem za izgradnju zida i odbijanje demokrata u Kongresu da mu odobre sredstva izazvali su delimičnu blokadu rada vlade koja traje gotovo nedelju dana, jer nije usvojen budžet za njeno finansiranje.

Izvor: TanjugFoto: Twitter/realDonaldTrump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter