Izvor:
02.01.2019 u 07:31
0

ČUDO, IZVUČENA BEBA ISPOD RUŠEVINA POSLE 36 SATI: „Brzo ćeš se oporaviti, ti si borac“ Putin rekao dečaku!

Jedanaestomesečna beba, koja je posle skoro 36 sati izvučena ispod ruševina zgrade u Magnitogorsku, prebačena je sinoć avionom u bolnicu u Moskvi. Dečak Ivan Fokin prebačen je u moskovsku bolnicu osam sati pošto je pronađen živ ispod ruševina 10-spratne zgrade koja se u ponedeljak urušila posle eksplozije gasa.

Beba je zadobila povredu glave, prelome, kao i da ima hipotermiju, pošto je ispod ruševina provela skoro 36 sati na temperaturi ispod nule. Kako se navodi, u Magnitogorsku se temperatura kreće oko 20 stepeni Celzijusa ispod nule.

Ivanov otac je bio na poslu kada ga je supruga pozvala i rekla da se zgrada urušila. Ona je uspela da se spase zajedno sa trogodišnjim sinom. Spasioci su do sada pronašli tela devet žrtava, a 32 osobe se i dalje vode kao nestale. Zvaničnici kažu da je čudo što je beba preživela u uslovima velike hladnoće, a Ivanov otac je to nazvao "novogodišnjim čudom".

Beba je pronađena kada je jedan spasilac začuo njen plač, javila je agencija Interfaks.

Ruski predsednik Vladimir Putin posetio je u ponedeljak mesto nesreće. Otišao je i u lokalnu bolnicu gde je razgovarao sa 13-godišnjim dečakom koji je zadobio povrede glave i koji je sat vremena bio pod ruševinama zgrade.

– Brzo ćeš se oporaviti, ti si borac – rekao je Putin dečaku.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter