Izvor:
02.01.2019 u 14:38
0

Putin i Makron razgovarali telefonom o situaciji u Siriji!

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik Francuske Emanuel Makron razgovarali su telefonom o situaciji u Siriji, ali i o krizi u Ukrajini, saopštio je danas Kremlj.

Dva predsednika su "podrobno razgovarala o sirijskom pitanju u svetlu sporazuma o uspostavljanju ustavnog komiteta koji su lideri Rusije, Turske, Nemačke i Francuske postigli u Istanbulu 27. oktobra 2018. godine", stoji u saopštenju.

Putin i Makron su, takođe, razmenili stavove o krizi u Ukrajini "uzevši u obzir provokaciju koju je Kijev izveo u Kerčkom moreuzu 25. novembra 2018.", navodi Kremlj.

Uz to, predsednici Francuske i Rusije su, u telefonskom razgovoru, poželeli jedan drugom srećnu Novu godinu, dodaje se u saopšstenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter