Izvor:
04.01.2019 u 09:32
0

RUSIJA: Identifikovano je svih 39 žrtava nastradalih u urušavanju zgrade u Magnitogorsku!

Identifikovano je svih 39 žrtava nastradalih u urušavanju zgrade u Magnitogorsku, na jugu Urala, izjavio je danas zamenik ruskog ministra za vanredne situacije Aleksandar Čuprijan.

"Da, oni su identifikovani. Možemo da kažemo da je identifikovano svih 39 žrtava", rekao je Čuprijan novinarima.

U prvim satima posle tragedije, 31. decembra, spaseno je 18 ljudi. Posle je spaseno još šest osoba, među kojima i dvoje dece, podseća agencija Tas s.

Kako se navodi, danas će biti sahranjeno šest žrtava nesreće.

Deo desetospratne stambene zgrade u Magnitogorsku urušio se 31. decembra.

Ruski Istražni komitet veruje da je uzrok nesreće eksplozija gasa u jednom domacinstvu.

Kako je u utorak preneo AP, jedan od stanovnika zgrade doživeo je, kako je kazao, "novogodišnje cudo" pošto je njegov 11-mesečni sin Ivan Fokin pronaden živ u ruševinama, 36 sati nakon urušavanja zgrade.

Beba je prebačena u moskovsku bolnicu osam sati pošto je pronadena ispod ruševina, a agencija je prenela da je zadobila povredu glave, prelome, kao i da je imala hipotermiju, pošto je ispod ruševina provela skoro 36 sati na temperaturi ispod nule.

Rusko Ministarstvo zdravlja saopštilo je juče da stanje bebe pronađene u ruševinama zgrade u Magnitogorsku polako napreduje.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter