Izvor:
08.01.2019 u 20:13
0

OTVORENO NEBO NAD LONDONOM: Ponovo se leti sa aerodroma Hitrou!

Poletanja aviona sa aerodroma Hitrou u Londonu večeras su obnovljena pošto su prethodno obustavljena jer je u blizini aerodroma primećen dron. Letovi su obnovljeni oko 90 minuta nakon što je londonska policija primila izveštaj da je u blizini aerodroma primećen dron.

– Na osnovu standardnih procedura i u saradnji sa kontrolom vazdušnog saobraćaja i policijom, obnovili smo letove sa aerodroma Hitrou posle kratke obustave – navodi se u saopštenju londonskog aerodroma.

Kako se napominje, policija nije potvrdila da je dron leteo u blizini najvećeg evropskog aerodroma. Londonski aerodrom Getvik je i u decembru bio zatvoren zbog dronova koji su leteli iznad pista i tada su desetine hiljada putnika bile "zaglavljene" na aerodromu u jeku prazničnih puitovanja.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter