Izvor:
16.01.2019 u 11:19
0

SERGEJ LAVROV: Smešne su tvrdnje da Tramp radi za interese Moskve!

Ruski minstar inostranih poslova Sergej Lavrov ismejao je tvrdnje da je američki predsednk Donald Tramp mogao da radi za interese Moskve.

Na konferenciji za novinare Lavrov je rekao da izveštaji američkih medija koji tvrde da je Trump možda bio ruski agent, odražavaju dramatičan pad novinarskih standarda.

Tramp je ranije ove sedmice izjavio da nikada nije radio za Rusiju.

Na pitanje da li bi Rusija mogla da objavi zapisnik Trumpovih pregovora jedan na jedan sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, Lavrov je odbacio tu ideju, rekavši da se ona suprotstavlja osnovnoj kulturi diplomatije.

On je rekao da takvi zahtevi odražavaju nezakonito uplitanje u ustavno pravo američkog predsednika da vodi spoljnu politiku.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter