Izvor:
05.05.2016 u 16:52
0

KANADA NA NOGAMA: Požari ne jenjavaju

U Kanadi ne prestaju najveći šumski požari u istoriji. Vlasti su priznale da najverovatnije neće uspeti da spasu grad Fort Mek Marej u provinciji Alberta.

Juče su evakuisali žitelje Fort Mek Mareja. Više od 40.000 ljudi je već napustilo svoje domove, što je otprilike polovina stanovništva tog grada. Smatra se da će ostali napustiti svoje domove danas.

Opasno je čekati, van grada vodi samo jedan put i u bilo kom trenutku na putu se može naći drveće u plamenu. Poznato je da je vatra progutala više hiljada privatnih kuća. U region su prebačene dodatne sile vatrogasaca, ali to nije dovoljno. Situaciju pogoršava vrućina i suvo vreme.

HappyTV.rs
Foto: Twitter/BuzzFeedCanada

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter