Izvor:
20.02.2019 u 10:47
0

PRESUDILI PRIPADNICIMA MUSLIMANSKOG BRATSTVA: Pogubljena devetorica u Egiptu zbog bombaškog napada!

Egipatski bezbednosni zvaničnici saopštili su danas da je devet osumnjičenih pripadnika Muslimanskog bratstva pogubljeno nakon što su osuđeni za umešanost u ubistvo glavnog tužioca u zemlji 2015. godine.

Zvaničnici, koji su govorili pod uslovom da budu neimenovani, jer nisu ovlašćeni da informišu medije, kažu da su pogubljenja izvršena danas.

Devetorica su proglašena krivim za učešće u bombaškom napadu u kojem je ubijen Hišam Barakat, najviši vladin zvaničnik koga su ubili islamski ekstremisti.

Najviši žalbeni sud u Egiptu potvrdio je smrtne kazne u novembru.

Amnesti internešenel je juče pozvao Egipat da zaustavi pogubljenja, rekavši da su neki optuženi rekli da su priznali krivično delo pod torturom.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter