Izvor:
04.03.2019 u 19:50
0

PROTESTI ŽUTIH PRSLUKA: Policajac prskao suzavcem čoveka u invalidskim kolicima!

Francuski tužilac pokrenuo je danas istragu u vezi s incidentom u kojem je policajac prskao suzavcem čoveka u invalidskim kolicima tokom antivladinog protesta u subotu na marginama 16. nedelje protesta "Žutih prsluka", u Tuluzu, gradu na jugu Francuske.

Na video snimku koji se deli na društvenim mrežama, izgleda kao da muškarac u invalidskim kolicima, koji ima na sebi žuti prsluk, prati policajca koji se iznenada okreće i prska suzavcem u pravcu lica ovog čoveka, prenosi AP.

U telefonskom razgovoru u nedelju za lokalnu televiziju, ovaj čovek, koji se predstavio kao Paskal Bure, izjavio je da je nameravao da prođe pored policajaca kako bi mirno napustio protest i otišao kući.

On je i dodao je i da namerava da podnese tužbu protiv policajca, prenosi agencija.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter