Izvor:
07.03.2019 u 10:46
0

ŠPIJUNSKA AKTIVNOST NA RUSKIM GRANICAMA GLAVNA TEMA: Putin sa Savetom bezbednosti Rusije o situaciji u Siriji!

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je danas sastanak sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Rusije, uz fokus na situaciju u Siriji i na nastojanja stranih obaveštajnih službi da pojačaju svoj uticaj na tekuće procese u Rusiji.

Na brifingu se raspravljalo o aktuelnim pitanjima socio-ekonomskog razvoja Rusije, ali razmenjeni su i stavovi o pojačanim izviđačkim vojnim aktivnostima koje sprovode strani države blizu ruske granice – rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Kako kaže, raspravljalo se i o situaciji u Siriji sa fokusom na situaciji u izbegličkom kampu Rukban.

Putin je juče izjavio, na sastanku sa glavnom obaveštajnom službom Rusije, da strane obaveštajne službe traže način da pojačaju svoj uticaj na tekuće procese u Rusiji.

Vidimo da strane obaveštajne službe traže način da prošire svoj uticaj u ruskom pravcu, i da rade sve kako bi dobile pristup političkim, ekonomskim, naučnim i tehnološkim informacijama – rekao je Putin.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter