Izvor:
08.03.2019 u 13:32
0

VEĆINA VENECUELE U MRAKU: Administracija predsednika Nikolasa Madura optužila opoziciju za sabotažu!

Veći deo Venecuele ostao je bez električne energije, uključujući glavni grad Karakas, a administracija predsednika Nikolasa Madura optužila je opoziciju za sabotažu.

Prvo je Karakas zavijen u tamu, i to za vreme "špica" u četvrtak. Zatim su i ostali delovi zemlje ostali bez struje.

Vlada Nikolasa Madura okrivila je opoziciju, optuživši ih za sabotažu.

Nestanak struje doveo je do toga da su letovi za Karakas preusmereni, a stotine radnika moralo je da ode svojim kućama pešice, jer je zatvoren metro i stvorene su ogromne saobraćajne gužve.

Struja je nestala u vreme kada vladaju velike tenzije povodom pokušaja opozicije, na čelu sa Huanom Gvaidom, da smeni Madura sa vlasti. Gvaido ima podršku pojedinih latinoameričkih država i SAD. On je izjavio da je nestanak struje doneo "haos, brigu i bes" i da je to "dokaz neefikasnosti uzurpatora".

– Svetlo će se vratiti kada Maduro bude uklonjen sa vlasti – rekao je lider opozicije.

Kurir
Foto: Twitter/prnt/ @Haitianaute

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter