Izvor:
30.09.2016 u 15:39
0

ŽESTOK FAJT UŽIVO U TV PROGRAMU: Nakon žestoke rasprave potukli se MUFTIJA I ADVOKAT! (VIDEO)

Umesto verske rasprave, gledaoci jedne egipatske televizije imali su priliku da gledaju i malo – boks meča! Advokat i muftija su toliko zapenili u raspravi oko hidžaba, da su se usred programa fizički sukobili.

Australijski muftija Mustafa Rašid, koji je morao da pobegne iz Egipta za Sidnej pre dve godine, jer je iznosio stavove koji se nisu dopadali vernicima, toliko je u raspravi iznervirao advokata Nabila el-Vahša, da je ovak skinuo cipelu s noge i krenuo njom da ga tuče po glavi!

Muftija je u raspravi oko hidžaba rekao da to vidi više kao pitanje tradicije, nego kao pitanje vere, što je razjarilo el-Vahša.

I onda je krenuo "fajt"…

Informer
Foto: Youtoube Printscreen/LTC TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter