Izvor:
21.04.2019 u 09:49
0

KURC O TERORISTIČKOM NAPADU NA ŠRI LANCI: Ekstremisti želeli namerno da napadnu hrišćane na Uskrs!

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc najoštrije je osudio teroristički napad na Šri Lanki u kojem je ubijeno više od sto ljudi, ocenivši da su napadači želeli namerno da pogode hrišćane na Uskrs.

Duboko sam potresen i zabrinut zbog mučkog terorističkog napada na više crkava i hotela na Šri Lanki – napisao je Kurc na Tviteru, istakavši da su ekstremisti želeli namerno da napadnu hrišćane na Uskrs.

I predsednik Austrije Aleksander van der Belen i šefica diplomatije Karin Knajsel osudili su napade na Šri Lanki, ocenjujući da se radi i stravičnom, varvaskom činu, koji treba najoštrije osuditi.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter