Izvor:
02.10.2016 u 01:30
0

PROBLEMI U NEMAČKOJ: Migranti prave haos na istoku zemlje

Nemačka policija saopštila je danas da je u tri grada u istočnoj Nemačkoj došlo do tuča između lokalnih stanovnika i migranata, pri čemu je nekoliko ljudi povređeno, javlja AP.

U prvom incidentu koji se dogodio u petak uveče, grupa mladih Nemaca koristila je biber-sprej protiv grupe Sirijaca koja je bacala kamenje na njih u izbegličkom kampu u gradu Zangershauzenu, 200 kilometara jugozapadno od Berlina.

U Baucenu, u blizini istočne granice Nemačke sa Poljskom, 17-godišnji Sirijac pretio je 39-godišnjem Nemcu, a policija je danas saopštila da je maloletni Sirijac sam sebi naneo povrede i prebačen je u bolnicu.

Grad Baucen punio je naslove prošlog meseca posle niza tuča između stanovnika i mgiranata, podseća američka agencija.

U trećem incidentu, do kojeg je takođe došlo kasno sinoć, policija je razdvojila grupu od 30 lokalnih stanovnika koji su napali 10 migranata u severnom nemačkom gradu Šverinu, dodaje AP.

Tanjug
Foto: Twitter / Gtaestoneinstitute

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter