Izvor:
14.05.2019 u 10:10
0

POMPEO PRED SUSRET SA PUTINOM: „Ne slažemo se u svemu…“!

Državni sekretar SAD Majk Pompeo objavio je poruku na Tviteru uoči današnjeg sastanka u Sočiju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i šefom diplomatije Sergejm Lavrovim, navodeći da je odgovornost zvaničnika da "u nacionalnom interesu" obe zemlje "pronađu način da se ide napred".

Moji sastanci u Rusiji naglasiće više važnih tema. O nekim pitanjima možemo da se slažemo, o nekim možemo da se ne slažemo, ali kada je u nacionalnim interesima naših zemalja, naša je odgovornost da pronađemo način da se ide napred – tvitovao je Pompeo.

Ovo je prva poseta Pompea u funkciji šefa Stejt departmenta i podseća da je u jednom intervjuu tokom vikenda kazao da planira da sa Putinom i Lavrovim razgovara o situaciji u Venecueli i da će nastojati da sa sagovornicima nađe zajednički stav po pitanju Sirije i Avganistana.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter