Izvor:
14.05.2019 u 19:23
0

VENECUELA:  Bezbednosne snage sprečile opozicione poslanike da prisustvuju sednici parlamenta!

Bezbednosne snage Venecuele sprečile su danas opozicione poslanike da prisustvuju sednici parlamenta, nedelju dana nakon što je najviši sud u zemlji poslanicima ukinuo imunitet.

Pripadnici obaveštajne službe i policije blokirali su ulaz u parlament, noseći duge cevi i tvrdeći da traže bombu unutar zgrade parlamenta.

Sve ovo je predstava da parlament ne funkcioniše. Ovo je diktatura koja juri disidente i borimo se za političku promenu – rekao je poslanik Huan Pablo Guanipa.

Ministarstvo informacija Venecuele za sada nije komentarisalo situaciju.

Na današnjoj sednici trebalo je da se razmatra odluka Ustavnog skuda o ukidanju poslaničkog parlamenta opozicionarima i hapšenje Edgara Zambrana, potpredsednika parlamenta i kritičara predsednika Venecuele Nikolasa Madura.

Opozicioni poslanik Horhe Milan rekao je novinarima da su dojave o bombama u zgradi parlamenta lažne.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter