Izvor:
15.05.2019 u 07:24
0

LE PEN: Nisam pod kontrolom nijedne strane zemlje!

Lider francuske ultradesnice Mari Le Pen izjavila je u Talinu da nije pod kontrolom nijedne strane zemlje.

Ona se nalazi u Estoniji radi ujedinjenja evropske ultradesnice uoči izbora za Evropski parlament, prenela je agencija AP.

Predstavnici iz Italije, Finske i Danske priključili su se Le Penovoj kao i lider nacionalističke, antimigrantske estonske Konzervativne narodne partije.

Estonski novinari juče su zatražili od Le Penove da prokomentariše napise u pojedinim francuskim medijima da je njena partija primila zajam od češko-ruske banke 2014. godine i o optužbama da je Rusija podržala njenu predsedničku kampanju 2017. godine.

Nisam pod kontrolom nijedne strane zemlje. Ne zavisim ni od koga – odgovorila je Le Pen.

Upitana o njenim navodno dobrim odnosima s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ona je rekla da je pitanje "uvredljivo" i da ne razume zbog čega toliko insistiranje na Rusiji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter