Izvor:
20.05.2019 u 10:27
0

41 OSOBA POGINULA ZBOG LJUDSKE GREŠKE: Nisu korišćene kočnice na avionu koji se zapalio prilikom hitnog sletanja!

Ruska državna novinska agencija saopštila je da izveštaj civilnog vazuhoplovstva pokazuje da je posada aviona koji se zapalio prilikom hitnog sletanja, ubivši 41 osobu, nije rasporedila avionske kočnice.

U izveštaju od petka ukazano je da bi ljudska greška mogla biti važan faktor u padu aviona Aeroflot SSJ100 5. maja na moskovskom aerodromu Šermetjevo.

Video je pokazao da je avion oštro sleteo, a plamenovi su mu pucali iz donje strane, brzo obavijajući zadnju polovinu trupa. Ukupno je preživelo 33 osobe.

Novinska agencija RIA-Novosti saopštila je da je dobila izveštaj od Rosaviatsia, organa civilne avijacije, koji je pokazao da kočnice – zaliske koje vise sa aviona nisu korišćene. Takođe je rečeno da je pilot značajno promenio visinu aviona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter