Izvor:
21.05.2019 u 14:34
0

ZBOG PUTINOVE IZABRANICE ZATVORENO CELO PRODILIŠTE: Lepa Alina rodila blizance! (FOTO)

Jedna od vodećih novina u Moskvi je na svom portalu objavila ovu priču, koju je posle iznenada izbrisala.

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva, za koju se priča da je u dugogodišnjoj vezi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, navodno je nedavno rodila blizance, pišu ruski mediji, a prenosi Dejli Mejl. Alina se po ovom pitanju nije oglašavala u medijima, a Kremlj nikada ne govori o privatnom životu ruskog predsednika.

Izvori bliski Kabajevoj su rekli da ne žele da komentarišu glasine.

Prema pisanju ruskih medija, čitav četvrti sprat u Istraživačkom centru za akušerstvo, ginekologiju i perinatologiju je ranije ovog meseca sređen kako bi se tu smestila bivša gimnastičarka i poslanica u Putinovoj partiji, prenose izvori. Jedna od vodećih novina u Moskvi je na svom portalu objavila ovu priču, koju je posle iznenada izbrisala. Sergej Kanev, istraživački novinar koji je blizak ruskim obaveštajnim službama, ističe da je Alina rodila blizance.

Obavešten je da je angažovan veliki broj oficira službe bezbednosti, koji su pregledali svaki kutak porodilišta pre njenog dolaska.

– Majka je rodila dva dečaka. Morao je da se obavi carski rez – rekao je on.

Navodno rođenje blizanaca nije pomenuto u medijima koje vodi Kabajeva, a koja je sada direktorka Nacionalne medijske grupe. Priča je prvobitno bila otkrivena na sajtu Dom2Life koji kotroliše tajkun Aleksandar Karmanov. Vest je objavljena 12. maja kada je Kabajevoj bio rođendan.

Intrigantno je to što je Karmanov blizak oligarhu Arkadiju Rotenburgu, jednom od Putinovih najstarijih prijatelja. Izveštaj o rođenju blizanaca je samo jedna u nizu priča o Alini koje su se poslednjih meseci pojavile u ruskim medijima. Jedan medijski analitičar kaže da mu se čini da se protiv nje navodno vodi kampanja, ali da mu nije jasno ko stoji iza toga.

Jedna od teorija je da priče potiču iz Ukrajine, koja sa Rusijom nije u dobrim odnosima od 2014. godine. Uprkos pričama da je Kabajeva tajna prva dama Rusije i da je navodno u vezi sa Putinom, već duži niz godina, ona se retko pojavljuje u javnosti.

Nije viđena od oktobra prošle godine, kada je odbranila doktorsku tezu o obučavanju predškolske dece u ritmičkoj gimnastici. Poslednjih godina Kabajeva je više puta demantovala da ima decu, ali to nije prekinulo tračeve da ona sa Putinom ima tajnu porodicu.

Neki mediji prenose da i da je Kabajeva navodno u januaru ove godine otišla u Švajcarsku, a da je sa njom bio trogodišnji dečak, koji je navodno njen i Putinov sin. Godine 2015. se takođe dosta pisalo da se Kabajeva porodila i da je Putinu rodila sina na jednoj klinici u Švajcarskoj.

Srbija danas
Foto: Twitter/Unimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter