NAJVEĆA MISTERIJA RUSIJE: Evo šta je prava istina o Putinovima blizancima!

 

Izvor tih informacija je sajt Dom2Life.ru, pandan naše "Farme", a kao autor se pominje tobože poznati novinar koji ima odlične veze u policiji.

Sve to ne bi zasluživalo pažnju, posebno što u Kremlju ne komentarišu glasine, da se na nekim sajtovima nisu pojavili polemički tekstovi u kojima se tvrdi da je Dom2Life.ru napravio zbrku. U porodilištu, navodno, nije bila Alina Kabajeva, za koju tvrde da je nevenčana žena predsednika Putina i da je rodila dva sinčića, već foto-model Saša Kabajeva, učesnica "Doma", ruske verzije "Farme".

Pošto u Centru akušerstva i ginekologije "Kulakova" ne potvrđuju, niti negiraju da je Alina Kabajeva rodila blizance, dokoni ljubitelji tračeva raspravljaju kako su se mogla pomešati imena, ako se porodila Saša Kabajeva. Atraktivna Saša nije skrivala trudnoću. Išla je u bolnicu pre porođaja na infuzije, jer je doživela jak stres kad joj je suprug Aleksandar Lipovoj, bivši poznati kik-bokser, uhapšen, jer je navodno ucenjivao nekog dužnika. Foto-model je javno rekla da će roditi sina.

Međutim, ljubitelji tračeva i dalje veruje da je Alina Kabajeva 7. maja, uoči 36. rođendana, rodila blizance i da je zato četvrti sprat klinike bio ispražnjen.

Pošto autori u tračerskim medijima nemaju foto ni video dokaze, sva njihova pisanija se doživljavaju kao "rekla-kazala", pa je tako shvaćena i priča kako se navodno Putin u manastiru na Valamu venčao sa Alinom Kabajevom. Da je počela idila između Putina i Kabajeve, u proleće 2008. prvi je pisao "Moskovski korespondent", "žuti" list koji je posle toga vlasnik ugasio, jer mu je doneo samo neprijatnosti.

Posle toga su se periodično pojavljivale "pouzdane informacije" u zapadnim tabloidima i na moskovskim tračerskim sajtovima, a prestanak gimnastičarkine sportske aktivnosti i njen ulazak u politiku preko Putinove partije Jedinstvena Rusija bio je voajerima dokaz da između lepe Aline i moćnog Vladimira "ima nešto".

Intrige su nastavljene posle Alininog odlaska na mesto rukovodioca informativnog holdinga čiji su akcioneri Putinovi zemljaci iz Sankt Peterburga. Kad se u ruskim medijima pojavila fotografije Aline sa sinom, mnogi su uz to objavili i sliku Putina iz rane mladosti.

Prošlog decembra na godišnjoj konferenciji za novinare Putinu je predstavnik "žute" štampe postavio pitanje kada će se oženiti i kime. Putin, koji se od supruge Ljudmile razveo 2013. godine, šeretski je odgovorio: "Kao pristojan čovek, moraću to da učinim". Ali, nije rekao kada ni kime.

Ono što se pouzdano zna jeste da Putin ima dve kćerke, Mariju i Jekaterinu, koje žive i rade u Moskvi. Završile su fakultete, govore po tri strana jezika. Marija je dobila sina 2012. godine. A sve ostalo je u sferi nagađanja.

Srbija danas
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live