Izvor:
23.05.2019 u 20:11
0

IRAN NA NIŠANU?! OPASNO GOMILANJE ORUŽJA U ZALIVU: Pentagon razmišlja o slanju dodatnih trupa na Bliskom istoku!

SAD prazmatraju slanje dodatnih trupa na Bliski istok da bi osigurale bezbednost vojnika koji su već tamo raspoređeni, rekao je danas šef Pentagona Patrik Šenahan.

– Ono o čemu razmišljamo je je da li ima nešto što možemo da uradimo da poboljšamo bezbednost naših snaga na Bliskom istoku – rekao je vršilac dužnosti američkog ministra odbrane Šenahan novinarima, dodajući da bi to moglo da podrazumeva "slanje dodatnih trupa".

Šenahan koji se obratio novinarima posle sastanka sa vijetnamskim ministrom spoljnih poslova Fam Bin Minom dematovao je cifre koje se pominju u američkim medijima, kao i tvrdnje da je američka komanda na Bliskom istoku zatražila od Pentagona dodatne vojnike zbog rasta tenzija sa Iranom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva, Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter