Izvor:
08.10.2016 u 00:19
0

KRVAVI NAPAD DESNIČARA: Nasrnuli noževima na sirijsku DECU!

Grupa mladih u Istočnoj Nemačkoj pretila je nožem nekolicini sirijske izbegličke dece i udarala ih, a potom uzvikivala desničarske slogane, saopštila je danas nemačka policija, javlja Rojters.

Tri izbeglička dečaka, uzrasta od pet, osam i 11 godina, izlazila su u četvrtak uveče iz autobusa u istočnom nemačkom gradu Zebnicu, oko 40 kilometara istočno od Drezdena, kada su napadnuti, navodi se u saopštenju.

Portparolka policije nije mogla da potvrdi nacionalnost napadača, dodavši da oni još nisu identifikovani.

Policija je pronašla nekoliko mladih osoba od 15 do 20 godina starosti u blizini mesta napada, ali još nije jasno da li su to napadači.

Nemačka je do sada primila ukupno 1,1 miliona migranata, što je uznemirilo neke Nemce koji imaju utisak da su im zemlju preplavili stranci različitih kultura i veroispovesti, navodi britanska agencija.

Podrška antiimigrantskoj partiji Alternativa za Nemačku (AfD) porasla je od prošlogodišnjeg naleta migranata, posebno u istočnim regionima u kojima je nezaposlenost generalno veća nego na zapadu Nemačke.

Tanjug
Foto: masasieharare.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter