Izvor:
08.10.2016 u 19:44
0

PROCUREO JEZIVI PLAN ISISA ZA UBIJANJE PO EVROPI: Nožem će ubadati slučajne prolaznike tačno u ovo vreme

Pripadnici islamske terorističke grupe ISIS odlučili su da regrutuju potencijalne serijske ubice kako bi terorisali građane u zapadnim zemljama. Grupa podstiče ekstremiste koji žive u Evropi i Americi da nasumično napadaju ljude nožem po selima i gradovima.

Oni žele da njihovi sledbenici kupe nož, da napadnu nedužne ljude, da se potom noža otarase i da počnu sve iznova.

U magazinu Rumijah koji ova grupa objavljuje, pojavio se članak gde se mogu pročitati saveti kakvi su noževi najpogodniji za zločin i da je najbolje napasti kada padne mrak na skrivenim mestima – savršeni zločin je tačno od momenta kada padne mrak, jer tada ljudi nemaju strah kao što je slučaj u sitnim satima.

Cilj je motivisati sledbenike da koriste noževe umesto pištolja zato što je noževima lakše rukovati. Veruju da bi policiji bilo veoma teško da ovakve ljude uhvati, za razliku od bombaša koji sa sobom moraju da nose određenu opremu.

– Ne morate da budete vojnik ili da znate da rukujete pištoljem da biste izveli masakr i uplašili naciju – poručuju vođe ISIS-a.

Telegraf.rs
Foto: Rumiyah

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter