Izvor:
12.10.2016 u 03:42
0

OTAC JE POLUDEO: Svet zgranut potezom UČITELJA koji je PRIMORAO UČENIKA na…

Ono šta je jedan učenik osnovne škole rekao svom ocu o incidentu koji se desio u školi izazvalo je žestoku reakciju, a roditelji su zahtevali odgovore.

Nakon što je osmogodišnji Šon Martin ispričao svom ocu šta im je učitelj učinio, otac je bio toliko besan da je podneo formalnu žalbu.

Da stvar bude još gora, kazna je izdata od strane učitelja koji je radio u školi već 26 godina. Njegov postupak bio je toliko neprihvatljiv da mnogi roditelji i dalje čekaju pravdu. Evo šta se zapravo dogodilo.

Martinov sin je ispričao ocu da je tog dana u školi neko urinirao u školsku kofu i da je nastavnik zbog toga odlučio da preduzme oštre mere kako bi otkrio ko je to uradio.

Kazna koju je učitelj počinio bila je šokantna – naredio je svim učenicima da zagnjure glavu u kofu i onjuše urin. Zbog ove odvratne kazna škola je bila prinuđena da pošalje roditeljima poruku da su njihova deca bila izložena telesnim tečnostima.

Škola je izdala saopštenje u kome je tvrdila da je to bila "stvar osoblja" i da su podnete "odgovarajuće mere" kako se incident ne bi ponovio. Kao odgovor na žalbu, Martinu je ponuđeno da premesti svog sina u neki drugi razred, dok je učitelj i dalje ostao na svojojradnoj poziciji.

Iako Martin i drugi roditelji veruju da to nije dovoljno, ništa drugo ne mogu da urade.

Izvor: Espreso
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter