Izvor:
21.06.2019 u 12:07
0

FILADELFIJA:Eksplozija u rafineriji čula se do Nju Džersija!

Snažna ekspolozija dogodila se jutros u rafineriji nafte u Filadelfiji, nakon što je u postrojenju buknula vatra, a lokalni mediji javljaju da su se tresle kuće u krugu od nekoliko kilometara.

Snimci pokazuju da je vatra progutala filadelfijsku rafineriju Enerdži solušns koja je proizvodila 335.000 barela dnevno, prenosi Rojters i podseća da je u ovoj rafineriji požar izbio i pre 11 dana.

Lokalni ogranak NBC za Filadelfiju izvestio je da se eksplozija čula čak do Nju Džersija.

Nema izveštaja o eventualnim žrtvama, a mediji prenose da je u postrojenju zaposleno oko hiljadu ljudi, navodi NBC.

Zvaničnici kažu da je požar lokalizovan.

Obližnji putevi su zatvoreni, a gust dim je prekrio veći deo centralne i južne Filadelfije, a vatrogasci mole stanovnike i zaposlene koji se nalaze istočno od lokacije požara da odu u zaklon do daljeg obaveštenja.

Izvor:Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter