Izvor:
21.06.2019 u 12:40
0

REVOLUCIONARNA GARDA: Iran se uzdržao od obaranja američkog aviona u kome se nalazilo 35 ljudi!

Iran se uzdržao od obaranja američkog aviona u kome se nalazilo 35 ljudi koji je bio u pratnji oborene bespilotne letelice, izjavio je danas komandant Revolucionarne garde Amirali Hadžizadeh.

– Sa američkim dronom u regionu bio je i američki avion P-8 sa 35 ljudi. Ovaj avion je, takođe, ušao u naš vazdušni prostor i mogli smo da ga oborimo, ali nismo – izjavio je Hadžizadeh, preneo je Rojters pozivajući se na iransku agenciju Tasnim.

Iranska državna televizija je ranije danas pokazala, ono što su nazvali, izvučenim ostacima vojne bespilotne letelice SAD koju je oborio Iran.

Hadžizadeh je rekao da su izvučeni delovi dokaz da je američki dron bio iznad teritorije Irana kada je oboren, preneo je Rojters.

Izvor:Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter