Izvor:
23.06.2019 u 13:15
0

DŽON BOLTON U JERUSALIMU: SAD zadržavaju pravo da napad na Iran izvedu kasnije!

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton poručo je danas Iranu da ne shvati pogrešno razboritost i diskreciju SAD kao slabost, a nakon što su SAD iznenada odustale od vojnih udara na Iran nakon što je Teheran oborio američki dron.

Bolton je na konferenciji sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom u Jerusalimu naglasio da SAD zadržavaju pravo da napad izvedu kasnije.

Niko im nije dao dozvolu za lov na Bliskom istoku. Kao što je predsednik Tramp rekao u petak naša vojska je obnovljena, nova i spremna da krene – rekao je Bolton.

Bolton u Jerusalimu učestvuje u razgovorima sa izraelskim i ruskim kolegama Iranu, Siriji i situaciji u regionu.

Netanijahu je rekao da se učešće Irana u konfliktima širom regiona povećalo kao rezultat nuklearnog sporazuma sa svetskim silama koji je zemlji dao finansijsku infuziju te da to nema nikakve veze sa izlaskom SAD iz sporazuma.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/CBS News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter