Izvor:
07.05.2016 u 22:58
0

KAN POLOŽIO ZAKLETVU: Neću biti MUSLIMANSKI gradonačelnik, svi će imati ISTE MOGUĆNOSTI

Novoizabrani gradonačlenik Londona Sadik Kan, koji je prvi muslimanski gradonačelnik jedne zapadne prestonice, položio je zakletvu i poručio da "neće biti muslimanski gradonačelnik već lider svih" građana.

Kan, koji je poslanik opozicione Laburističke stranke, obećao je da će uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi "učinio London boljim" dodajući da želi da svi građani britanske prestonice imaju iste mogućnosti kao što je i on imao.

"Odlučan sam u nameri da predvodim najtransparentniju, najangažovaniju i najpristupačniju administraciju, koju je London video, i da predstavljam svaku zajednicu i svaki deo našeg grada, kao gradonačelnik svih Londonaca", poručio je Kan na ceremoniji u katedrali Sautvark.

Ceremoniji je prisustvovao i bivši lider Laburista Ed Miliband, kao i britanski glumac ser Ijan Mari Makelen.

Kan, koji je poslanik opozicione Laburističke stranke, ispraćen je ovacijama dok je ulazio u crkvu.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/SadiqKhan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter