Izvor:
15.10.2016 u 23:48
0

DA LI JE OVO DOKAZ DA JE MIGRANTSKA KRIZA ZAVERA ? Uhapšeni turski oficiri koji su bili u kolima sa migrantima!

Grčka policija privela je dva turska vojna oficira, koji su otkriveni u automobilu krijumčara ljudi, a u kojima se nalazilo i više migranata, saopštile su grčke vlasti.

Turski oficiri su privedeni u četvrtak naveče u gradu Ksanti, na severu Grčke, rekao je zvaničnik lokalne policije agenciji AFP.

Oni su se nalazili u automobilu marke "BMW" bugarskih tablica, pored još dva Iranca i tri Sirijca, navodi policija.

Zasad nije poznato kad i kako su dvojica turskih državljana stigli u Grčku, niti da li su nameravali da u toj zemlji zatraže azil.

– Ne isključujemo mogućnost ni da su oni sami bili deo krijumčarske operacije – rekao je policijski izvor u Atini.

Više državljana Turske prebeglo je u Grčku nakon neuspelog pokušaja vojnog puča protiv turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana u julu.

Blic
Foto: Twitter/ vdnCalais

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter