Izvor:
20.10.2016 u 20:35
0

VIKILIKS KONAČNO OBJAVIO DETALJE: Evo na koji način Hilari Klinton krade izbore!

Najnovija bombastična vest stiže iz SAD-a, tačnije sa mejlova Džona Pedeste koji su prcureli na sajtu Vikiliks i potvrđuju tačno na koji način deokrate i tim Hilari Klinton žele da otvore granice za nove imigracije.

Razlog je jednostvan – više imigranata znači više glasova!

Više od polovine vozačkih dozvola u američkoj saveznoj državi Kaliforniji u proteklih pet godina je dodeljeno ilegalcima. Sada znamo zašto Demokratska stranka to podržava.

Rukovodeći čovek predsedničke kampanje Hilari Klinton je ohrabrio ljude u elektronskoj prepisci da na dan izbora pokažu na glasačkom mestu vozačku dozvolu i svoju identifikacionu fotografiju i da će imati pravo glasa na predsedničkim izborima.

Imaući u vidu daje veliki broj ilegalnih migranata dšao na teritoriju SAD-a pod mandadtom Baraka Obame, takođe demokrate, iz zahvalnosti će većina njih masovno glasati na predsedničkim izborima iako ne poseduju, osim vozačke dozvole, američke validne dokumente, uklučujući i državljanstvo.

The Political Insider
Foto: WikiLeaks

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter