Izvor:
06.09.2019 u 08:49
0

DATUM IZBORA PREDMET DISKUSIJE: Laburisti nastavljaju razgovore o datumu izbora sa ostalim partijama!

Britanska opoziciona Laburistička partija će nastaviti razgovore sa ostalim opozicionim strankama o njihovoj podršci i mogućem datumu za generalne izbore, saopštila je njihov protparolka za spoljnu politiku.

Premijer Boris Džonson insistira na izborima 15. oktobra, dve nedelje pre roka koji ima Britanija da izađe iz EU, dok opozicione partije razmatraju koji bi datum mogle da prihvate.

Moramo da budemo potpuno sigurni da nećemo doći u situaciju da se izbori iskoriste kao ometalački faktor koji bi vlada iskoristila za izlazak iz EU bez dogovora – kaže Emili Tornberi.

Upitani koji bi datum izbora Laburisti podržali, ona je rekala da će to biti predmet diskusije, ne samo u njenoj stranci, već i sa drugim partijama.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter