Izvor:
07.09.2019 u 11:04
0

UKRAJINSKI MORNARI NA SLOBODI: Svih 24 mornara će učestvovati u svim budućim istražnim aktivnostima Rusije!

Ukrajinski mornari optuženi da su ilegalno prešli rusku granicu u Krečkom moreuzu u novembru prošle godine, pušteni su na slobodu.

Oni su pušteni uz lične garancije komesara za ljudska prava ukrajinske Rade Ljudmile Denisove.

Advokat jednog od mornara, Denis Gricenko, rekao je da je Denisova garantovala da će svih 24 mornara učestvovati u svim budućim istražnim aktivnostima Rusije.

Među 35 ukrajinskih zatvorenika koji će danas biti prebačeni iz Moskve u Kijev nalazi se i režiser Oleg Sencov, rekao je njegov advokat.

Razmenu zatvorenika, od koje se mnogo očekuje, proteklih dana najavljivali su lideri dve zemlje, Vladimir Putin i Volodimir Zelenski.

Za sada nije poznato koliko će zarobljenika biti razmenjeno.

Izvor: B92
Foto: Wikipedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter