Izvor:
07.09.2019 u 20:04
0

NAJMANJE TRI OSOBE POGINULE: Jedan od najsnažnijih tajfuna pogodio Južnu Koreju!

Najmanje tri osobe su poginule u jednom od najsnažnijih tajfuna koji su ikada pogodili Južnu Koreju, saopštili su zvaničnici te zemlje.

Tajfun Lingling je ostavio bez struje više od 161.000 domova širom Južne Koreje, uključujući južno ostrvo Jeju, koje oluja pogodila tokom noći , saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova i bezbednsti.

Oluja je potom nastavila da se kreće ka zapadnoj obali pre nego što se spustila u Severnu Koreju u popodnevnim časovima,

Jedna starija žena u centralnom gradu Borieong je stradala kada ju je jak vetar odneo i bacio na zid udaljen 30 metara, saopštio je ministar.

Jedan 39-godišnjak je poginuo na zapadu te zemlje, kada se na njega obrušio zid na parkingu bolnice, dok je 61-godišnji kineski državljanin umro u pograničnom gradu Paju pošto ga je pogodio crep.

Vlada Južne Koreje je saopštia da je najmaje 15 osoba hospitalizovano zbog povreda.

Izvor: Tanjug
Foto: spiegel.de/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter