Izvor:
14.09.2019 u 18:41
0

DONALD TRAMP: Izrael nikada nije imao većeg prijatelja u Beloj kući!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je razgovarao sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom o mogućem sporazumu o uzajamnoj odbrani dvaju naroda, potezu koji bi mogao ojačati Netanijahuovu kandidaturu za ponovni izbor samo nekoliko dana pre nego što Izraelci treba da izađu na birališta.

Razgovarao sam danas sa premijerom Netanijahuom o mogućnosti da se krene napred sa sporazumom o uzajamnoj odbrani između Sjedinjenih Američkih Država i Izraela, što bi dodatno usidrilo ogroman savez izmedu naše dve zemlje – napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.

On je dodao da se raduje njihovom nastavku razgovora kasnije ovog meseca na marginama sednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Netanijahu se zahvalio Trampu napisavši u tvitu da Izrael "nikada nije imao većeg prijatelja u Beloj kući" i dodao da se raduje susretu u UN "da bi unapredio istorijski sporazum o odbrani između Sjedinjenih Američkih Država i Izraela"

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/New York Daily News‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter